Yritys

Inweld Oy on perheyritys Janakkalassa. Olemme kasvaneet voimakkaasti hyvän maineemme ansiosta, sillä toimintamme on joustavaa ja läpinäkyvää. Haluamme kasvaa asiakkaidemme mukana ja olla aidosti heidän tukenaan, kun he tarvitsevat luotettavan, avoimen ja joustavan toimijan avukseen. Tavoitteenamme on, että iloinen yritysilmeemme muistuu asiakkaidemme mielessä, vielä vuosienkin jälkeen.

Toimintamme on keskittynyt Etelä-Suomen alueelle. Asiakaskuntamme koostuu metsä-, paperi-, kemian-, teräs-, energia- ja elintarviketeollisuudesta. Lisäksi tuotamme palveluita rakennus- ja maanrakennusalalle sekä kunnallisille liikelaitoksille. Yrityksemme henkilöstö on laajentunut melkein 30 työntekijään ja palvelumme laajeni myös sähköautomaation palveluihin. Haluamme kasvaa asiakkaidemme mukana ja olla heidän tukenaan, kun he tarvitsevat luotettavan, avoimen ja joustavan toimijan avukseen.

Panostamme voimakkaasti laajentuneen henkilöstömme hyvinvointiin, koulutukseen sekä turvalliseen tekemiseen. Inweldin toiminta perustuu henkilökohtaiseen asiointiin. Kun kaipaat luotettavaa ja tehokasta yhteistyökumppania teollisuuden palveluihin, ota meihin yhteyttä!

 

  • TAK Oy muuttuu Inweld Oy:ksi

    Toiminnan lähtiessä vahvaan kasvuun, Timon poika Janne Kurkela tuli mukaan yritystoimintaan vuonna 2016. Tuolloin yrityksen nimi muutettiin Inweld Oy:ksi.

      Takaisin

Teollisuuden palvelut kaikille teollisuuden aloille.

Haluamme kasvaa asiakkaidemme mukana ja olla heidän tukenaan, kun he tarvitsevat luotettavan, avoimen ja joustavan toimijan avukseen. 

 Käyntiosoite

Inweld Oy
Rastikankaantie 5
14200 Turenki

Postiosoite

Inweld Oy
PL 26
14201 Turenki

 Yhteystiedot

050 918 4866
info@inweld.fi

Verkkosivut - Opiferum Oy