Mekaaniset palvelut

Mekaaniset kunnossapitotyöt

Mekaaninen kunnossapitomme on laaja-alainen yksittäisestä laakerin vaihdosta aina kokonaisvaltaiseen tuotannon käynnissäpitovastuuseen.

Laiteasennukset

Asennamme myös teollisuuslaitoksiin uudet laitteet Avaimet käteen -periaatteella. Laajan yhteistyökumppaneidemme verkoston avulla voimme palvella tehokkaasti ja nopeallakin aikataululla - työn laadusta tinkimättä.

Teräs- ja rautarakennetyöt

Korkealuokkaisissa rautarakenne- ja terästöissä avainasemassa ovat osaavan työnjohdon lisäksi erilaisten teräsrakenteiden erikoisvaatimusten tietämys. Isompien kohteiden lisäksi toteutamme kaikki terästyöt eri materiaaleista. Valmistamme esimerkiksi hoitotasoja, nostoapuvälineitä sekä koneiden ja laitteiden runkoja.

Laaja konekantamme ja nykyaikaiset tuotantotilat pystyvät vastaamaan tehokkaasti nykypäivän kasvaviin vaatimuksiin nopeastikin. Prosessimme sekä laadunvalvontamme on tehokasta, jolloin lopputuotteen laatu on ensiluokkaista.

Asiakaslähtöisyys ja sovituissa aikatauluissa pysyminen on meille tärkeintä. Monipuolisen osaamisen omaavat ammattilaisemme palvelevat joustavasti hitsauksen, koneistuksen, levyleikkauksen ja särmäyksen kokonaisratkaisuissa aina tuotannosta kohteeseen asennukseen asti.

Miksi valita Inweld kumppaniksi

Emme tee työtä itsellemme vaan toimimme asiakkaamme apuna ja tukena.
Haluamme parantaa asiakkaidemme tuottavuutta ja tehokkuutta.

 

Avaimet käteen

Kaikki teollisuuden palvelut saman katon alta

Avoimuus

Liiketoimintamme perustuu rehelliseen asiakaspalveluun

Ammattitaito

Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti

Asiakaslähtöisyys

Olemme apuna ja tukena alusta loppuun

Turvallisuus

Henkilöstön ja ympäristön huomioon ottaminen

Yhteistyöllä

Laaja kumppaniverkosto mahdollistaa

Teollisuuden palvelut kaikille teollisuuden aloille.

Haluamme kasvaa asiakkaidemme mukana ja olla heidän tukenaan, kun he tarvitsevat luotettavan, avoimen ja joustavan toimijan avukseen. 

 Käynti- ja postiosoite

Inweld Oy
Rastikankaantie 5
14200 Turenki

 Yhteystiedot

Janne Kurkela
Toimitusjohtaja
050 9184866
janne.kurkela@inweld.fi

Verkkosivut - Opiferum Oy